Al navegar por esta web acepta la utilización de cookies para análisis y personalización
Saber más    

Noticies Toles noticies d´IX

IX constitíi la so Área de Protección Animal

Izquierda Xunida constituyó ayeri xueves,18 de mayu, la nueva Área de Protección Animal, nel marcu del Plan d'Árees de la Secretaría d'Ellaboración, Programa y Participación.

L'oxetivu ye dotar a IX d'Asturies d'un espaciu de participación, incidencia y ellaboración programática en materia de polítiques de protección animal.

Na so xunta de constitución, na que s'escoyó como coordinadora a Karelis Contreras, la nueva área afitó ente les sos prioridaes de trabayu pa 2017 intervenir na situación de los centros de recoyida y depósitu d'animales nes distintes zones d'Asturies, estiéndese ente los conceyos el métodu CES como sistema de control de la población de gatos caleyeros” o modificar la normativa que regula l'accesu con animales de compañía a los servicios públicos.

El refugu a la Feria de Begoña de Xixón, únicu eventu taurín n'Asturies, que concita tolos branos xuna fuerte oposición ciudadana impulsada por ANADEL, forma parte tamién de l'axenda de trabayu de la Área de Protección Animal p'anguaño.

Puedes siguir el trabayu de la Área de Protección Animal nes redes sociales:

• Facebook: https://www.facebook.com/animalistasix/

• Twitter: https://twitter.com/animalistasIX

Volver

Compartir

2014 Izquierda Xunida d'Asturies - Política de privacidad - Política de cookies